Wat is het verschil tussen een paragnost en een medium?

In een wereld waarin alles en iedereen altijd maar doorraast, is het helemaal geen overbodige luxe om af en toe eens even tot rust te komen en mogelijkheden te zoeken die in sommige gevallen buiten jezelf liggen. Een bezoek aan mediums kan op veel verschillende momenten prettig zijn en kan op veel verschillende manieren helpen. Voor veel mensen is echter het verschil tussen mediums en paragnosten nog wel eens wat onduidelijk. Naast dat we dus ook ingaan op alle voordelen die bij beide komen kijken voor jou, kijken we ook eens naar het verschil tussen deze twee!

Voordelen van een medium op een rijtje

Zoals je in de inleiding van dit blog hebt kunnen lezen, kan een medium veel rust en perspectief bieden in de alsmaar doorrasende wereld waarin we onszelf bevinden. Het is allereerst goed voor jou om te weten dat afspraken met mediums te allen tijde anoniem zijn en blijven. Iedere bezoeker van een medium gaat een avontuur aan dat toch op veel fronten nog wel eens confronterend en misschien zelfs spannend kan zijn. Anonimiteit is dan een prioriteit. Naast dat anonieme bezoekjes een voordeel bieden, hechten erg veel mensen waarde aan het feit dat er door een medium veel perspectief geboden kan worden. Hoe fijn is het om op basis van een verleden en persoonlijkheidskenmerken naar de toekomst te kijken om zo een helder en realistisch beeld te krijgen? Precies: heel fijn!

Wat doet een paragnost dan eigenlijk?

Een paragnost is iemand die via zintuiglijke waarnemingen iets over mensen, overledenen of situaties van mensen te weten kan komen. Een paragnost wordt ook wel een helderziende genoemd. De paragnost weet vragen van mensen door middel van waarnemingen of door middel van tarotkaarten te beantwoorden. Net als een medium kan een paragnost voor erg veel perspectief zorgen bij mensen die af en toe even ingehaald worden door alles wat er om hen heen gebeurt.

Mogelijkheden online

Als jij ofwel een paragnost, ofwel een medium wilt bezoeken, is het goed om te weten dat hier in de afgelopen jaren veel meer mogelijkheden voor zijn ontstaan. Een bezoek aan een medium of paragnost is namelijk niet meer nodig, want vrijwel alles kan online geregeld worden. Neem rustig plaats in een ruimte die voor jou goed voelt en kom zo in contact met de andere persoon, jezelf en natuurlijk met dat wat er in de toekomst gaat gebeuren. Bij mediums als In-Syn zijn er talloze mogelijkheden om online dit avontuur aan te gaan. Ben jij er klaar voor?

bijdragen

Participeren!?

logo wj

Wij zijn op zoek naar verhalen, nieuwsberichten en interessante blogartikelen die het verschil maken! Help jij mee?