De wereld aan je voeten met deze out of the box ideeën

De wereld is een speeltuin voor volwassenen (en kinderen)! Als je even uit je comfortzone stapt en openstaat voor nieuwe ervaringen dan is er zo veel moois in de wereld te ontdekken. Ook nu in onzekere tijden met Covid. We zouden graag willen zeggen: JUIST nu in deze tijd. We hebben het dan niet alleen over vakanties en mooie reizen. Denk ook aan het doen van zaken buiten de veilig grenzen van ons kikkerlandje. Er liggen buiten Nederland ook zo veel mooie kansen. Op prive en dus ook zakelijk gebied.

Vakanties van Oostenrijk tot aan de Malediven

Wat voor type reiziger ben jij? Houd je van rustige vakanties in een luxe oord? Of lig je graag aan een mooi tropisch strand? Of ben je een avontuurlijk type dat bergen beklimt andere wandelingen maakt in de bergen? Ga je graag naar Oostenrijk huttentocht maken? Of dus naar zo’n prachtige water hut op een van de eilanden van de Malediven. Denk outside the box. Ga een keer niet voor een standaard vakantie of reis. Kijk wat je nog meer kunt doen op de locaties waar je normaal heen gaat. Of dus naar een hele nieuwe plek waar je nog nooit bent geweest!

Business over de grens

Heb je een eigen onderneming en wil je graag groeien? Dan is er een kans dat je alle mogelijkheden binnen de grenzen hebt benut. Een van de opties is dan verder kijken in het buitenland. Tegenwoordig gaat veel contact en zaken digitaal en via videocontact. Het is dan niet altijd meer nodig om het vliegtuig te pakken en je zakenpartners face-to-face te ontmoeten. Ga je er toch heen dan hopen we niet dat TUI vertraging heeft!

Het wordt dus steeds makkelijker om je onderneming internationaal uit te breiden. Je kunt je bestaande producten en of diensten aanbieden in het buitenland. Houd wel rekening met de lokale regels en wetgeving. Of je kunt kijken naar de vraag van producten of diensten die jij, al dan niet, aangepast kunt bieden.

Kopen, verkopen en contact in het buitenland

Naast het verkopen van je producten kun je ook kijken naar waar je jouw ‘boodschappen’ het beste kunt kopen. Je hoort al vaker dat mensen die dicht bij de Belgische grens wonen in België gaan tanken met hun auto. Of denk aan de leuke grote winkelcentra in Duitsland. Maar kijk ook eens verder. Hoe makkelijk is het om lokale, traditionele of juist duurdere moderne producten online (bij de grote bekende aanbieders) te kopen.

Veel plezier met het (her)ontdekken van de wereld!

bijdragen

Participeren!?

logo wj

Wij zijn op zoek naar verhalen, nieuwsberichten en interessante blogartikelen die het verschil maken! Help jij mee?