Overal ter wereld online werken!

Langzaam begint het er op te lijken dat thuiswerken niet meer verdwijnt van de arbeidsmarkt. Heb je in deze tijd de zelfdiscipline gevonden om altijd en overal te werken, hou je echt van vrijheid? Dan zijn onderstaande banen ideaal voor jou die je namelijk altijd op afstand kunt uitvoeren.

Het is geen verrassing dat er al jaren locatie onafhankelijke banen opduiken: werk altijd en overal, vaak zonder dat een baas over je schouder meekijkt. Of je nu vanuit huis wilt werken of als digitale nomade de wereld over wilt reizen, locatie onafhankelijk werken staat gelijk aan vrijheid.

Werk vanuit huis of waar dan ook ter wereld

1. Werken als onlinemarketeer

Ben je creatief en analytisch? Dan is een online marketing baan wellicht iets voor jou. Deze baan is perfect om thuis of waar ook ter wereld te doen. Natuurlijk heeft “Online” dit onthuld: alles wat je nodig hebt is een laptop en een wifi verbinding om de klus te klaren.

U kunt alles doen in online marketing: van het beheren van sociale media tot het ontwikkelen van een marketingstrategie voor uw bedrijf. Je kunt je ook specialiseren in specifieke marketinggebieden. Word bijvoorbeeld een expert in SEO, adverteren, copywriting, PR of contentmarketing.

2. Designer

Ontwerpers en grafisch ontwerpers zijn nodig in bijna elke branche, van technologie tot media. Of je nu voor een bedrijf werkt of zelfstandig een logo, website of app ontwerpt, je werkt meestal kortstondig. Het gebeurt ook bijna volledig digitaal. Alle aspecten om het een ideale baan te maken voor werken op afstand.

3. Online een gokje wagen

Het klinkt misschien wat vreemd maar je kunt ook geld verdienen met online traden of zelf online gokken. Er zijn hier zelfs online trainingen voor waar je op moet letten. Het zal je niet verbazen dat je er een goed ‘salaris’ uit kunt halen, mits je het verstandig aanpakt. Als je vooronderzoek gaat doen kun je eens zoeken op online casino reviews om te kijken op welk platform je het beste kunt beginnen en waar de beste kansen liggen.

Naast dat je deze manier van geld verdienen inzet als echte baan kun je er ook veel plezier uithalen. Zo kun je jouw vrienden er bij betrekken. Zo zie je elkaar toch nog ook al zit je ergens op een strand aan de andere kant van de wereld.

4. Start je eigen (online) onderneming

Pas als je je eigen bedrijf start, kun je echt de ultieme vrijheid ervaren. Het kan van alles zijn. Je kunt jouw expertise, diensten of producten verkopen. Zolang je het maar achter een computer kunt draaien. Docenten, coaches, advocaten, vertalers, webwinkeliers, reisbloggers. Denk alleen maar in mogelijkheden en laat je niet tegenhouden bij kleine tegenslagen.

Onthoud dat het hard werken is, en het hebben van een eigen bedrijf is vooral leuk als je van alle markten thuis bent.

bijdragen

Participeren!?

logo wj

Wij zijn op zoek naar verhalen, nieuwsberichten en interessante blogartikelen die het verschil maken! Help jij mee?