Drie cadeau tips om jouw geliefden te verrassen vanuit het buitenland

Ben je aan het reizen of ben je voor je werk of studie een langere tijd in het buitenland? Dan mis je natuurlijk je familie en vrienden, maar zij zullen jou ook missen. Hoe leuk is het dan om ze te verrassen met een leuk cadeau tijdens jouw reis. Op deze manier laat je zien dat je aan ze denkt. Vraag jij je af waar jij je vrienden of familie mee kunt verrassen? Wij geven drie cadeau tips die jij vanuit het buitenland naar jouw geliefden kunt sturen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder en kom erachter.

1. Een lokaal product uit het land waar je bent

Het maakt niet uit waar je bent, er is vast in ieder land een product dat typisch bij het land hoort. Denk bijvoorbeeld aan de stroopwafel dat wordt gezien als een typisch Nederlands product. Door een product op te sturen uit het land waar je bent kun je jouw familie en vrienden verrassen. Op deze manier krijgen zij toch een heel klein stukje mee van jouw avontuur. Het product hoeft natuurlijk geen eten of drinken te zijn, maar kan ook gewoon een voorwerp zijn wat bij het land past.

2. Een bos bloemen

Door een bos bloemen te sturen naar jouw familie of vrienden laat je duidelijk merken dat je ze mist en aan ze denkt. Online kun je eenvoudig bloemen bestellen en deze bij het gewenste adres laten afleveren. Kies een mooi boeket dat past bij de ontvanger. Voeg hierbij een kaartje toe met daarop een persoonlijke boodschap.

3. Een persoonlijke kaart

Je zult misschien denken dat een kaart niet echt een cadeau is of dat er genoeg leukere dingen zijn om op te sturen, maar niets is minder waar. Met een kaart kun je juist veel vertellen. Je kunt er ervaringen opschrijven die je tijdens je reis, werk of bijvoorbeeld stage in het buitenland hebt meegemaakt. Je kunt daarbij ook allerlei foto’s toevoegen die je in het buitenland hebt gemaakt. Zo krijgen de ontvangers van de kaart een nog beter beeld van jouw avontuur. Je kunt online eenvoudig zelf jouw kaarten ontwerpen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Blijkaartje. Hier vind je een ruim aanbod aan allerlei verschillende kaarten die je naar jouw eigen wensen kunt ontwerpen. Wil je meerdere kaarten sturen? Dan kun je ervoor kiezen om deze per ontvanger te personaliseren, maar je kan natuurlijk ook elke ontvanger dezelfde kaart sturen.

bijdragen

Participeren!?

logo wj

Wij zijn op zoek naar verhalen, nieuwsberichten en interessante blogartikelen die het verschil maken! Help jij mee?