Kun je leven van het traden van crypto?

Een vraag die vast velen hebben: kun je daadwerkelijk leven van crypto? In dit artikel krijg jij antwoord op die vraag en lees je hoe je het moet aanpakken. Online vind je veel desinformatie over gouden bergen en snel rijk worden. Dat is helaas niet het geval. Het is mogelijk om met handelen in Bitcoin en andere crypto rijk te worden, maar dan moet je wel weten hoe je het aanpakt. Lees snel verder als jij hier interesse in hebt.

Wat is de kans van slagen?

Voordat we het gaan hebben over de voordelen van handelen in Bitcoin is het belangrijk om te kijken naar de kans van slagen. Hoe groot is de kans dat je kunt leven van handelen in crypto? Behoorlijk klein. Dit komt doordat het erg lastig is om consistent winsten te behalen. Maar, het is niet onmogelijk.

Door je te onderscheiden van de verliezers, dus door wel je huiswerk te doen, hard te werken en gedisciplineerd te zijn is het mogelijk om winst te maken met het handelen in crypto. Hoe werkt dat? Je koopt bijvoorbeeld Bitcoin in tegen een lage BTC koers. Vervolgens verkoop je het op een hogere BTC koers. Hierdoor krijg jij dus meer geld voor je Bitcoins en maak je winst. Door dit op een strategische manier te doen die je een voordeel biedt, kun je consequent winst maken met handelen in crypto.

Wat zijn de voordelen?

Natuurlijk is het mooi als het lukt. Je zult dan diverse voordelen gaan ervaren, waaronder:

  • Werken van waar je wilt, zolang je internet hebt
  • Veel reizen
  • Geen gedoe met een baas

Dit zijn een aantal voordelen die je kunt gaan ervaren als je ervoor kiest om dit beroep te gaan uitoefenen. Wees gewaarschuwd: het komt je niet zomaar aanwaaien. Het kost veel tijd om hier goed in te worden, maar met de juiste mindset en kennis is het mogelijk met met Bitcoin geld te verdienen. Focus je op een goede BTC koers om in te kopen en verkoop consequent op een hogere BTC koers. Zo verdien je geld.

Wat moet je doen om succesvol te worden?

Wil jij succesvol worden met het handelen in crypto? Dan moet je een edge hebben. Een edge is een voordeel. Een voordeel waardoor jij consistent winst kunt maken. Je kunt dit voordeel ontwikkelen door heel veel onderzoek te doen. Ga op onderzoek uit en kijk naar hoe de markt werkt, waar vraag en aanbod zit, hoe grote algoritmes werken en hoe het zit met de fundamentals van bepaalde projecten. Door de juiste informatie en de juiste regels op te stellen kun je een winstgevende strategie ontwikkelen die je ook op de lange termijn winst kan opleveren. Zo kun jij profiteren van een goede BTC koers en structurele winsten.

Voordat je begint is het slim om je af te vragen of dit iets is wat je echt wilt. Waarom? Omdat het vaak jaren duurt voordat je hier winstgevend meer wordt. Het is daarom de vraag of het de moeite waard is voor jou. Zo ja, ga er dan helemaal voor. Studeer, stel vragen en wordt beter. Zo kun jij leven van het handelen in crypto.

bijdragen

Participeren!?

logo wj

Wij zijn op zoek naar verhalen, nieuwsberichten en interessante blogartikelen die het verschil maken! Help jij mee?